Opis

U našoj ponudi su i table sa gradjevinskim informacijama. I u zavisnosti od potreba, možemo da Vam ponudimo tri opcije:

Tabla sa gradjevinskim informacijama, ispis na leksanu. Ova opcija podrazumeva izradu table 3mx2m štampane na leksanu od 4mm debljine. Kupac sam montira leksan. Cena ove usluge je 17.625,00 dinara. A ukoliko želite tablu od leksana debljine 6mm cena je 22.800,00 dinara.
Leksan i folija su UV stabilni materijali.

Gradjevinska tabla sa metalnom konstrukcijom (spremnoj za montažu na gradilištu) sa gradjevinskim informacijama. Ova opcija podrazumeva izradu table 3mx2m štampane na limenu podlogu table sa čeličnom podkonstrukcijom. Kupac sam montira metalnu tablu. Cena ove usluge je 63.990,00 dinara.

Gradjevinska tabla sa metalnom konstrukcijom i stopama za montažu. Ova opcija podrazumeva izradu table 3mx2m štampane na limenu podlogu table sa čeličnom konstrukcijom. Konstrukcija ima dve stope u krajevima visine 1,8m i na dnu anker za betoniranje. Kupac sam montira/betonira stope za metalnu tablu. Cena ove usluge je 71.990,00 dinara.

Grafičko rešenje treba da bude u CMYK-u, najmanja rezolucija 150dpi u razmeri 1:1 i da budu dimenzije prilagođene žljenim proporcijama (u tiff-u ili pdf-u.).
Priprema za štampu treba da bude u jednom od sledećih formata:
– pdf.
– eps.
Ukoliko nemate svoju pripremu naši dizajneri mogu realizovati vašu ideju i izraditi dizajn i pripremu po ceni od 2.000,00 RSD po satu rada.

STONICOM IMA, MOŽE, UME!