fbpx

Ceradni i baneri na platnu

Ceradni i baneri na platnu

Banere izrađujemo u digitalnoj tehnici na ciradnom platnu sa ringlicama ili alkama i raznovrsnim mogućnostima kačenja, prema želji klijenta.

Opis

REKLAMNI BANERI

Banere izrađujemo prema vašim potrebama u svim dimenzijama digitalnom tehnologijom.U ponudi imamo veliki broj PVC materjala koji obezbeđuju trajnost, kao i postojanost boja.

Ceradni baneri namenjenu su uglavnom za spoljašnju upotrebu: fasadnu grafiku, brendiranje ograda, štampu bilborda.

Ceradni mesh baneri, rupičasto PVC platno za izradu banera većih površina, idealno za prekrivanje fasada. Otporno na sve atmosferske uticaje, naročito jake udare vetra.Fleg baneri su idealan vid oglašavanja, predstavljanja kompanije, udruženja ili manifestacije i promocije.

Prednost izrade banera na tekstilu je njihova mala težina, jednostavna montaža i pakovanje. Dorada može biti prema vašoj želji, sa ojačanim ivicama, ringlicama, kanalom za postavljanje …Fleg mesh baneri kao imaju slične karakteristike kao i fleg, s razlikom da pri većim dimenzijama mogu biti postaljeni spolja na mestima sa jakim strujanjem vazduha.

Zbog svoje rupičaste strukture otporniji su na vremenske uslove.U ponudi imamo i banere od satena, mikrofibera platna “9”-ka i mnoge druge opcije.

Radimo sve vrste dorade za kačenje prema vašim potrebama, postavljanje ringlica, našivanje keder gume ili čičak trake, varenje sa gurtnama …

You've just added this product to the cart:

011 2182 633