fbpx

O nama

Naši zaposleni umeju, štamparija može, tehnologija napreduje i kao rezultat toga su naše usluge koje to dokazuju.

Stonicom d.o.o. sprovodi društveno odgovornu praksu jednako u svim oblastima rada, čime doprinosi stvaranju boljeg radnog i životnog okruženja. Ona se sprovodi u okviru brige o zaposlenima, brige o klijentima, uz konstantno unapređivanje usluge i štampe i zaštiti životne sredine.

Briga o klijentu podrazumeva:
Prepoznavanje i uvažavanje potreba klijenta
Prepoznavanje faktora koji utiču na zadovoljstvo klijenata.
Razumevanje različitih stilova komunikacije i ponašanja klijenata.
Definisanje standarda ponašanja u odnosu sa klijentima.
Merenje zadovoljstva klijenata i ponašanje u skladu sa tim.
Proaktivni pristup – analiza prednosti i prilika.
Efikasnom uskladjivanju ponuda i tražnja po potrebama krajnjih korisnika.

Briga o zaposlenima podrazumeva:
Prijatna i stimulišuća radna klima.
Posvećenost i unapređenje zaposlenog kadra.
Stručni razvoj i usavršavanje.
Motivacija zaposlenih.

Briga o bezbednosti i zdravlju na radu.
Omogućava funkcionisanja štamparije u svim uslovima. Vodi računa da su radnici obučeni za rad i zaštićeni od povreda, uz poboljšanje kvaliteta života.

Odnos prama društvenoj zajednici:
Stonicom d.o.o se sa svojim donacijama uključuje u niz humanitarnih akcija (briga o deci, posebno osetljive grupe, sportski dogadjaji, ekološki dogadjaji i akcije)

Uspešno sarađujemo sa brojnim reklamnim agencijama, štamparijama kao i sa nizom državnih ustanova, ministarstvima, muzejima, kulturnim centrima. U našem portfoliju imamo više hiljada registrovanih zadovoljnih klijenata.

Efikasnost i održivost su naši glavni kriterijumi za saradnju. Biramo dobavljače sa pažnjom u cilju usklađivanja aktuelnih potreba tržista.

Kvalitet, fleksibilnost, konkurentnost i briga o našim klijentima su koncepti iza kojih stoji filozofija našeg preduzeća.

Naša beskompromisna vizija je predstaviti proizvode vrhunskog kvaliteta i ponuditi najprofesionalniju prodaju i usluge svojim klijentima. Upravo ta posvećenost podstiče rast i uspeh kompanije od samog početka.

011 2182 633