fbpx

Štampa na pamučnom canvas platnu

Štampa na pamučnom canvas platnu

Želite da oplemenite životni ili radni prostor? Štampa na canvas, odnosno slikarskom, platnu je ono što Vam je potrebno! U pitanju je primenjivanje digitalne lateks štampe na platnu specifične strukture, koje je zategnuto na blind ramu i kao takvo neodoljivo podseća na umetnička dela pravih slikara! Na Vama je samo da osmislite štampu, a tim štamparije Stonicom je tu da Vam po pristupačnoj ceni izradi unikatnu dekoraciju za Vaš dom ili poslovni prostor!

Zašto da odaberete štampu na canvas platnu?

Pored toga što štampa na canvas platnu verno imitira prava umetnička dela, za razliku od pojedine štampe na papiru, ne smeta ljudskom oku! Refleksija svetlosti platna je značajno prirodnija od refleksije svetlosti na papiru, te Vas ovakva štampa u domu ili poslovnom prostoru neće ometati u svakodnevnim aktivnostima, nezavisno od njegove veličine.

Dodatno, sa razvojem tehnologije štampača, posebno u segmentu boja i tonera, verno prikazivanje svih Vaših ideja i uspomena postalo je standard! Ne dozvolite da Vaše drage fotografije izblede, odštampajte ih na kvalitetnom slikarskom platnu!

Dekorativne slike na platnu

Mogućnosti su neograničene, pa sadržaj štampe na canvas platnu zavisi samo od Vaših želja! Bilo da želite da na canvas platnu odštampate fotografiju u velikom ili malom formatu, reprodukciju nekog drugog umetničkog dela ili neki Vaš lični dizajn ili ilustraciju, štampa je zagarantovanog kvaliteta! Ako ste umetnik, na canvas platnu možete štampati i specifične šablone kako biste uz pomoć njih stvarali sopstveno umetničko delo! Budite kreativni-najlepša dekoracije za dom ili poslovni prostor je ona koja odiše Vašim životom!

Dekorativne slike iz delova

Poslednjih godina prisutan je trend štampanja jednog dizajna ili fotografije na nekoliko canvas platna, istih ili različitih dimenzija. Tako, možete birati diptihe (štampa iz dva dela), triptihe (štampa iz tri dela), tetraptihe (štampa iz četiri dela) ili štampu na još većem broju canvas platna! Na Vama je da odaberete sadržaj štampe i broj i veličinu canvas platna, a naš tim će je prilagoditi! Pustite mašti na volju!

Preuzmite CENOVNIK štampe

011 2182 633