Opis

[:sr]Prva pomoć na dohvat ruke! Sredstva za dezinfekciju pomažu pri uklanjanju najvećeg broja bakterija i gljivica, a sve to bez upotrebe sapuna i vode koji nam nisu dostupni u svakom trenutku.
Proizvodi koji su deo Hera SOS asortimana nisu kozmetička sredstva, nego spadaju u kategoriju Biocida. To podrazumeva da su relevantnim testovima i sistemom provere nadzornih organa, proizvodima zaista potvrđena antibakterijska delovanja.
Ova svrha proizvoda počiva na njihovom aktivnom principu sa 70% Ethanola, koga preporučuje SZO, čija je efikasnost potvrđena i opisana u naučnoj literaturi.
Pored svih visoko funkcionalnih svojstava, proizvodi su obogaćeni lipidima kokosa i aloe verom, kako bi ostvarili umirujuće i zaštitno dejstvo na kožu ruku, te predupredili negativne propratne efekte prekomerne upotrebe alkoholnih sredstava.
Pažljivo birane mirisne note grejpa i crnog bibera pokrivaju oštrinu alkohola i ostavljaju osvežavajući miris po upotrebi proizvoda.
Na ovaj način Hera SOS nudi zaokruženo iskustvo koje karakteriše visoka efikasnost i zaštita te prijatno senzualno iskustvo.

GEL ZA DEZINFEKCIJU RUKU
SOS

• Efikasno suzbija bakterije u roku od 60 sekundi

• 70% alkohol

• Obogaćeno ekstraktom aloe za dodatnu negu protiv
isušivanja kože ruku

• Praktično pakovanje, pogodno za nošenje

Zapremina: 75ml
• Broj komada u pakovanju: 24[:]