Viseći plastični ram sa S nosačima – viseci

Plastični ramovi za obaveštenja sa O nosačem su ramovi sa dodatkom namenjenim za kačenje na plafon. O nosač omogućava da se ram preko kuke, sajlice ili najlonskog nosača okači na plafon ili neki drugi elemenat sa kojeg ća visiti.  Pogodan je za isticanje cenovnika, obaveštenja ili drugih inoformacija naraočito na mestima gde je potrebno takave informacije često menjeti.

Opis

Plastični ramovi za obaveštenja sa kukama za kačenje namenjeni su za kačenje na žičane ogradice, šipke ili neke druge elemente na koje je moguće ram okačiti ili zakačiti. Ramovi sa ovim kukama mogu se kačiti i na viseće profile koji se postavljaju iznad šankova ili pultova. Pogodan je za isticanje cenovnika, obaveštenja ili drugih inoformacija naraočito na mestima gde je potrebno takave informacije često menjeti.

Plastični ramovi za obaveštenja predstavljaju najekonomičnije rešenje za izlaganje različitih vrsta obaveštenja. Svaki ram je sastavljen iz okvira i PVC antirefleks folije koja obezbeđuje zaštitu papira koji je postavljen u ram. Činjenica da je svaki ram dvostran obezbeđuje mu dodatnu fukncionalnost. U standardnoj ponudi imamo ramove u beloj, crvenoj i providnoj varijanti. U kombinaciju sa različitim tipovima nosača ove ramove je moguće postaviti na praktično na svako mesto gde je neophodno istaknuti neko obaveštenje.

Ramovi su svakako najbolji komunikacioni in-store proizvod, ističući neophodne informacije, cene ili specijalne ponude. Najveća im je prednost brza i laka izmenjivost postera. Uz veliki izbor boja i veličina, mogu biti postavljeni na različite podloge, pomoću mehaničkih, magnetnih ili samolepljivih dodataka. Mogu biti samostojeći ili se montirati na palete ili viseće konstrukcije. Naznačene veličine predstavljaju dimenziju postera koji se može postaviti u ram.

Plakatni okviri iz naše ponude imaju niz različitih mogućnosti pričvrsćivanja plakatnih okvira ,kao npr. kleme za pričvrsćivanje sanduka i korpi,kuke za kačenje i držanje panela. Plaktinim okvirima iz naše ponude insert se nalazi sa kraće strane.

Dodatne informacije

Materijal

Plastika, PET antirefleks folija

Boja

Bela, Crvena, Providna

Format papira

A5 (150mm x 210mm), A4 (210mm x 297mm), A3 (297mm x 420mm)