fbpx

DRŽAČI ZA BROŠURE

DRZAČI ZA BROŠURE

 • ZIG-ZAG sklopivi podni držači za brošure A4 formata, sa šest džepova

  ZIG-ZAG sklopivi stalka za brošure je proizvod namenjen prvenstveno za brzo postavljanje držača za brošure na mestima gde se organizuju preznatacije i promocije. Sklopljen može stati u prljažnik svakog automobila a onda se vrlo lako može na licu mesta rasklopiti gde sa svojom visinom od 165cm u prostoru može biti vrlo uočljiv i obezbediti da promotivni materijal bude pristpuačan publici. Izradjen u potpunosti od čelika i farban je crnu mat boju.

  рсд7,640.00
 • Držač za brošure sa jednim džepom, format A4

  Držač za brošure formata A4, kataloge, magazine, flajere i drugi reklamni materijal u datom formatu. Sa dubinom džepa od 32mm u mogućnosti je da nosi veliki broj kataloga, brošura ili flajera. Izrađen je metodom mašinskog brizganja plastike i potpuno je providan. Može da nosi kataloge i brošure širine do 230mm pa je pogodan i za izlaganje određenih vrsta časopisa. Ovaj nosač izrađen je od polistirola debljine 3mm.

  рсд900.00
 • Držač za brošure sa jednim džepom, format A5

  Držač za brošure formata A5 i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 160mm (kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka). S obzirom na svoju dimenziju stalci iz ove grupe se često koristi i kao stalci za knjige, s obziro da se najveći broj knjiga i štampa u tom formatu. Izezatn kvalitet i nivo izrade ovih stalak čini ih vrlo atratktivnim elementom za ukrašavanje prostore. Stalci su izrađeni od polistirola mašinskim brizganjem smese i debljina njihovog zida je 3mm.

  рсд500.00
 • Držač za brošure sa jednim džepom, format DL (A6)

  Držač za brošure sa jednim dzepom formata DL (100mm x 210mm i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 110mm (kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka). Stalci za flajere iz ove grupe odgovaraju najčešćem tipu flajere radjenom u “american formatu” (formatu trostruko presavijenog A4 formata). Izradjen je metodom mašinskog livenja od polistirola debljine 3mm. Mašinska izrada ovog tipa flajere obezbeđuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Stalci su namenjeni za postavljanje rekalmnog materijala na promo pultove.

  рсд360.00
 • Držač za vizit karte, horizontalni

  Horizontalni držač za vizit karte širine 93mm. Elegantno rešenje za izlaganje vizit karte na Vašem stolu ili info pultu koje će obezbediti da vaš kontakt bude na dohvat ruke vašim klijentima i mušterijama.

  рсд140.00
 • Ekonomik držač za brošure sa jednim džepom, format DL(A6)

  Ekonomik verzija našeg najprodavanijeg stalka C110 namenjena je za trolisne flajere u tzv formatu „ameriken koverte“.  Za razliku od standardnog stalka iz naše ponude ovaj model ima nešto veću dubinu džepa od 35mm pa mu je i kapacitet flajere nešto veći. Ovaj držač predstavlja najbolji odnos cene kvaliteta.

  рсд260.00
 • Ekonomik zidni držač za brošure, format A4

  Najprodavaniji iz serije zidnih stalak za brosure je svakako model ZDBA4. Ovaj holder nalazi najrazličitiju primenu i to ne samo kao nosac za kataloge, flajere i brosere nego i kao stalak za recimo cenovnike, specifikacije. Moze se koristiti i za razlitih obavestenja, ponuda, programa za putovanaj u slucaju turistickih agencija i slicno.

  рсд700.00
 • Mini podni držač za brošure A4 formata, sa četiri džepa

  S4C230 je model vrlo sličan modelu sa tri dzepa. Na aluminijumskom stubu nalazi se montirana kaseta sa četiri džepa za brošure poređanim kaskadno jedan iza drugog. Svaki džep kasete je moguće podeliti razdlenikom na dva dela tako da ovaj nosač može da nosi 4 vrste flajera formata A4 ili 8 vrsta flajera formata DL (1/3 A4). Naravno moguće je kombinovati formate po želji i potrebi klijenta. Ukupna visina elementa je 115cm.

  рсд6,300.00
 • Podni držač za brošure na jednom stubu A4 formata, sa osam džepova

  Model stalka za brošure sa osam džepova postavljenih obostrano tako da omogućavaju pristup stalcima sa obe strane. Nestandardno postavljeni džepovi predstavlju interesantno rešenje a veliki broj džepova daju izuzetno dobar odnos cene i kvaliteta za klijente kojimi imaju potrebu da postave veći broj različitih brošura na jedno mesto.

  рсд11,800.00
 • Zidni držač za brošure, format A4

  Model iz serije zidnih stalaka za flajere namenjen za zidne kataloge ili reklamni materijal u formatu A4. Ovaj nosač može biti korišćen i u proizvodnim halama za postavljanje radnih naloga, krojnih i radnih lista. Može biti korišćen i za izradu zidnih tabli za obaveštenja.

  рсд1,020.00
 • Držač za brošure na dva nivoa, format A4

  Držač za brošure na dva nivoa A4, kataloge, magazine, brošure i drugi reklamni materijal u datom formatu. Džepovi kod ovog stalka su kaskadno porđani jedan iza drugog tako da je moguće na malom prostoru izložiti dve vrste brošura uz značajnu uštedu prostora. Takođe u slučajevima kada je potrebno izložiti veći broj kataloga ovo je idealno rešenje.Sa dubinom džepa od 32mm u mogućnosti je da nosi veliki broj kataloga, brosura ili flajera. Izrađen je metodom mašinskg brizganja klirita i potpuno je providan. Može da nosi kataloge i brošure širine do 230mm pa je pogodan i za izlganje određenih vrsta časopisa. Ovaj nosač izrađen je od polistirola debliine 3mm

  рсд2,360.00
 • Držač za brošure na dva nivoa, format DL (A6)

  Model stalka 2C110 ima dva džepa za izlaganje brošura kaskadno postavljenih jedan iza drugog. Položaj džepova za brošure postavljenih u nizu omogućava da se na malom prostoru na pultu izlože više brošura, bilo da su u pitanju različiti tipovi flajera ili brošura.

  рсд980.00